Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Πικρία από το Δ.Σ. για τη μη υποστήριξη

Είναι αλήθεια ότι ο ΑΠΙΣ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ έχει καταγράψει στην ιστορία του μεγάλες επιτυχίες και ωραίες νίκες που γέμισαν με περηφάνια όλους μας και έφτασαν το όνομα της Βόχας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας. Ο ΑΠΙΣ όπως και οι άλλες ομάδες της περιοχής μας που τυγχάνουν πανελλήνιας αναγνώρισης, αποτελεί ένα κεφάλαιο προβολής και διαφήμισης του τόπου μας που πρέπει να ενισχυθεί και να προσεχθεί ιδιαίτερα από την δημοτική αρχή, τους επιχειρηματίες αλλά και όλον τον κόσμο της Βόχας. Δυστυχώς, φαίνεται πώς αυτό δε συμβαίνει κι έτσι το Δ.Σ. του συλλόγου προέβη σε μία ανακοίνωση γεμάτη πικρία, για το γεγονός ότι τα πενιχρά οικονομικά του στερούν από τους αθλητές τη δυνατότητα συμμετοχής σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Με το τέλος των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων φέτος δεν θα κάνουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.Το ότι καταφέραμε λόγω οικονομικών δυσκολιών να δώσουμε ΠΑΡΩΝ σε όλα τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα αυτό από μόνο του είναι για μας ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους προπονητές μας Σκούπα Παναγιώτη και Παπαδά Μαρίνα τους οποίους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..
Είναι γεγονός ότι ο ΣΤΙΒΟΣ με τον ΑΠΙΣ έχει κατακτήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες απ’όλα τα αθλήματα στην ΚΟΡΙΝΘΙΑ.Μα ο Στίβος σαν άθλημα δεν έχει την ΠΡΟΒΟΛΗ που προσδοκά ο ΧΟΡΗΓΟΣ αλλά ούτε και τους οπαδούς που αναζητά ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
Σειρά τώρα έχουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα οποία έχουν προκριθεί αρκετοί αθλητές μας και με πολλες δυνατοτητες για διακριση αλλά διεξάγονται στις ΣΕΡΡΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ-ΑΘΗΝΑ.
Πέρσυ χωρίς την οικονομική βοήθεια κανενός αν και ζητήθηκε – εξαίρεση αποτελούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τζαναβάρα Κωνσταντίνα και Ραχανιώτης Νίκος τους οποίους και ευχαριστούμε ξανά – δεν τα καταφέραμε να συμμετάσχουμε εκτός απο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. στο οποίο και κατακτήσαμε την 7η θέση.
Φέτος… λέτε να ευαισθητοποιηθεί κανένας… ίσως ο Δήμος… ίσως κάποιος φορέας… ίσως κάποιοι χορηγοί… ίσως κάποιο φίλοι… ΊΔΩΜΕΝ.
Αγαπητοί φίλοι
πρέπει όλοι να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να συμμετάσχουν στους αγώνες ώστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να κυνηγήσουν και ίσως να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.
Το Δ. Σ.
Δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε την ανάγκη να στηριχθεί με κάθε δυνατό τρόπο και αυτό το αθλητικό σωματείο που εκτός από το γεγονός ότι δίνει υγιή και δημιουργική διέξοδο στα παιδιά μας, προβάλλει τον τόπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει με κάθε μέσο ο δήμος να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες που τόσα χρόνια γίνονται από λιγοστούς και φιλότιμους ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα του ΑΠΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου